Over ons

Garderobe en kluisjes huren voor evenementen

Eventsafe is een sterk concept binnen de Nederlandse evenementenbranche op het gebied van kluisjes huren. Het vervangt de garderobesystemen door middel van kluisjes. Uw bezoekers huren de kluisjes welke gedurende het hele evenement gebruikt kunnen worden. Het is dus een een flexibele en veilige manier van opbergen. De bezoekers kunnen zorgeloos van uw evenement genieten!

Eventsafe heeft flexibele opstellingsmogelijkheden voor de kluisjes, waardoor we altijd kunnen zorgen voor een service op maat. Ook de frisse en neutrale uitstraling van de kluisjes past binnen ieder concept. Bij ons kunt u zowel kluisjes huren als kluisjes kopen.

Service en veiligheid staan bij ons altijd op de eerste plaats. De gehele verzorging van de garderobe wordt door ons geregeld inclusief de op- en afbouw van de kluisjes. Zo heeft u een hele zorg minder en kunt u zich richten op andere zaken.

 

Kortom een garderobe van Eventsafe:

Is de ideale vervanger voor garderobesystemen op evenementen en bijeenkomsten door middel van het plaatsen van kluisjes.

Levert u geld op en neemt de gehele organisatie rondom de garderobe uit handen.

Is een frisse jonge no-nonsense organisatie die graag met u meedenkt!

Wij maken voor ieder evenement een passende en scherpe offerte, dus mocht u vragen hebben of vrijblijvend een offerte op willen vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Over ons